Rotterdamse DJ Digi Damascus en Grand Café Sorbonne slaan handen ineen

damascus We Love Dance SorbonneTussen alle housefeesten, dubstep zalen en urban cafe’s is het opvallend dat de vele Dance hits van artiesten als Sharon Doorson, Wil.i.am en Taio Cruz niet veel te horen zijn op feesten. Dit ondanks dat deze songs de hele dag door de grote radiozenders gedraaid worden.De Rotterdamse DJ Digi Damascus en Grand Café Sorbonne hebben de handen ineengeslagen en besloten dit gat op te vullen met een echt Dance feest. Dit zal op vrijdag 10 mei plaatsvinden in Rotterdam.

We Love Dance is de toepasselijke naam voor deze avond en zal in het teken staan van alle meezingers die je in de hitlijsten tegenkomt.De dj’s van de avond zijn: Digi Damascus, Franklin Rodriques, Outsiders en Dominique Base. Dit zijn niet de minste namen.

Digi Damascus is bekend van meerdere hits op de toenmalige tv zender The Box met zijn oude band Statics en zijn Top 100 hit Chicas onder de naam DJ Steady. Franklin Rodriques heeft na zijn radio FunX hit African Force meerdere succesplaten gehad als Morena en Piluca. Dominique Base heeft in de Haagsche regio meerdere succesvolle evenementen lopen en is een bekende naam in de scene. Outsiders staan op vele grote feesten en staan met vele andere grote namen in de dj wereld.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 10 mei
Locatie: Sorbonne, Rodezand 46, Rotterdam
Aanvang: 22:00 uur
Entree: 5 euro
Kaarten zijn op 10 mei aan de deur verkrijgbaar.

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van We Love Dance.

 

Vanavond jaarlijks open podium Lyceum Schravenlant in Theater aan de Schie

schravelant open podiyum 529275_516593755064702_1205616992_nVrijdag 19 april houdt Lyceum Schravenlant in Schiedam haar jaarlijkse open podium in het Theater aan de Schie. De gelegenheid voor de havo- en vwo-leerlingen en hun docenten om te laten zien hoeveel talent er onder hen schuilt. Dit jaar is ervoor gekozen de naam te veranderen naar Schravenlant got talent. Een belangrijk verschil met de bekende tv-show is dat er bewust niet is gekozen voor een wedstrijdelement.

Na audities in januari hebben de verschillende acts die door waren coaching gehad om hun act op een nog wat hoger niveau te krijgen. Het is een kans om eens te ervaren hoe het is om in een professionele setting op te treden. De organisatie van de avond wil iedereen als gelijke behandelen en ook laten zien dat leerlingen en docenten samen iets moois kunnen neerzetten. Naast popmuziek in de vorm van bandjes en solisten, staat er klassieke muziek op programma, dansacts, circuskunsten, poëzie en meer. Ook zijn er enkele leerlingen actief backstage.

Impressie van vorig jaar:

Extra informatie
Datum: Vrijdag 19 april
Locatie: Theater aan de Schie, Stadserf 1,  Schiedam
Aanvang: 20:00 uur
Entree: 7,50 euro
De kaartverkoop vindt voor leerlingen plaats op school, maar voor overige geïnteresseerden is er de mogelijkheid kaarten á 7,50 euro te kopen aan de deur van het theater van 19:00 tot 19:50 uur.

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Lyceum Schravenlant.