Popunie Music Support Rotterdam: 010Sessies met Nishe

nisheNishe, de Rotterdamse soulzangeres die in 2006 haar naam vestigde als frontvrouw van de nu-soul act Jagged Soul, knalt straks van het RAAFpodium tijdens de 010Sessies.

Met Jagged Soul speelde Nishe op ander andere North Sea Jazz, World Port Jazz, Rotterdam Import, Popkomm, Amsterdam Dance Event en Eurosonic. Na enkele projecten als featured artist (onder meer voor Dr. Rubberfunk en Soopasoul) in Londen en voor het label Jalapeno, komt Nishe nu met haar eerste soloalbum The New Me, dat in februari 2014 zal worden gereleased.

Deze keer brengt de Rotterdamse een mooi gebalanceerde mix van nu-soul, funk en hiphop. Met Eddie Kuiper (bas), Jornt-Jan Bras (drums/sequence) en Bruno Ferro Xavier da Silva (bas/gitaar/electronics) en Nishe (vocals).

Check hier wat tracks van het album dat in fabruari 2014 gereleased gaat worden:

Extra informatie
Datum: vrijdag 29 november
Locatie: RAAF, Hillelaan 19, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van RAAF of de website van Nishe.

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Uitgelicht: Songbird Festival met Rotterdams Songwriter Café: Lula Bir

rdam songbirdVanavond vind je in de Eduard Flipse zaal het Rotterdams Songwriter Café waar, in samenwerking met de Popunie, de volgende vijf talentvolle Rotterdamse acts zich aan het publiek presenteren: Frank Goverts, Delouise, Wolf In Loveland, Dion Roman en Lula Bir. Vandaag lichten we uit: Lula Bir.

Kleine collages van woord en klank vormen de liedjes die Janna Haring sinds 2011 onder de naam Lula Bir maakt. Ze keert zichzelf, haar gedachtegang en haar dromen binnenstebuiten en daar komt muziek uit die zich het best laat omschrijven als dromerige poëzie-pop.

Extra informatie
Datum: zaterdag 23 november
Locatie: De Doelen (Eduard Flipse zaal), Schouwburgplein 50, Rotterdam
Aanvang: 22:30 uur
Entree: Dagkaart: 42 euro (excl. servicekosten)

Het Songbird festival wilde iets doen met de vele getalenteerde singer/songwriters die er in Rotterdam rondlopen. Dus werd er contact gezocht met de Popunie en een programma samengesteld onder de noemer Rotterdams Songwriter Café. We hebben vijf acts van ongekende schoonheid geselecteerd die op zaterdagavond 23 november in de Eduard Flipse zaal van de Doelen een optreden geven.

Voor meer informatie bezoek je de website van Songbird.