Nieuwe clip voor PSL Persoonlijk

pslNa Y’all Fake en Mister Personal is I Got Both In Me de derde videoclip afkomstig van The Xperiment EP (volledig geproduceerd door de Zwitserse producer TreBeats). Persoonlijk (PSL) was in de week van 3 mei voor zijn release in Zwitserland en de nieuwe videoclip is een compilatie van de roadtrip, meet and greet en showcase.

Ook deze video is geschoten door Berry Oost. Vrijdag 26 juli zal er een “After” Release party plaats vinden in Total Music (Schiedam) met diverse optredens van o.a. PSL, Lord Lhus (USA), Unorthadox, Bren Emsee & Berry, Cerebros, Starrlight, JR de Regelneger en Lost N Found (Zwitserland). The Xperiment EP is digitaal verkrijgbaar via iTunes en fysieke exemplaren kan je bestellen via de website van PSL.

http://youtu.be/3lx0sUSy6Qo
PSL Persoonlijk – I Got Both In Me

Voor meer informatie bezoek je de website van Eastgarden Music of de website van PSL Persoonlijk. Follow @Psl_Eastgarden op Twitter.

Metropolis in miniatuur in Miniworld

miniworldddBij Miniworld draait het personeel momenteel overuren om het Rotterdamse muziekfestival Metropolis na te bouwen in miniatuur. Het festival bestaat dit weekend 25 jaar.

Voor Miniworld-directeur Mark van Buuren gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling. Om het feest in het Zuiderpark in het klein na te bouwen, worden er behoorlijk wat hoogstandjes uitgevoerd.

Ook valt het niet mee om 5000 toeschouwertjes met houtlijm voor de podia vast te plakken. De laatste dagen wordt er daarom tot ’s morgens vroeg doorgewerkt om alles voor de start van het festival af te krijgen. Metropolis vindt zondag 7 juli plaats.

De Popunie vaardigt gedurende het festival drie bands af op de 3FM Stage; folkband Wolf In Loveland opent, twee-mans formatie We Sell Guns volgt en rapper Dichter eindigt. Hieronder het tijdschema:

Popunie Live @ Metropolis 3FM Stage
13:00 – 13:45 Wolf In Loveland
14:15 – 15:00 We Sell Guns
15:15 – 16:00 Dichter

Extra informatie Metropolis Festival
Datum: Zondag 7 juli
Locatie: Zuiderpark, Rotterdam
Aanvang: 13:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van het Metropolis Festival en de Popunie Live pagina.

Bron: RTV Rijnmond