Namen Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2024 aangekondigd

Op zondag 5 mei komen we in Het Park in Rotterdam weer samen voor Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en vieren we samen onze vrijheid met een divers en gratis toegankelijk programma voor alle leeftijden. De eerste namen zijn inmiddels bekend, waaronder ook een aantal acts die te zien zullen zijn op de Sena Performers Stage, Powered by Popunie!

Op het programma van het Erasmuspodium zien we o.a. Son Mieux, Boef, Blaudzun, Numidia, Goldkimono, Gallowstreet en Brunzyn.

De namen die bekend zijn gemaakt voor de Sena Performers Stage (Powered by Popunie) zijn Cynthia Spiering, Rats On Rafts, Steel and Stone, Temple Fang, Beryl AnneTexoprint (voorheen Kalaallit Nunaat), IKNOWNOA, Library Card, Cashino en Talee. De laatste drie acts wonnen eerder de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in 2023 in de categorie Bands (Library Card). Hiphop (Cashino) en Producer (Talee).

Kijk voor alle info en de complete line-up op https://bevrijdingsfestivalzh.nl/ 

Extra informatie
Datum: zondag 5 mei, Bevrijdingsdag
Locatie: Het Park (aan de voet van de Euromast)
Tijd: 12.30 – 23:00 uur
Entree: gratis

Kijk voor het volledige programma op de website van Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Interview: Plettiepoes

Plettiepoes is een jonge organisatie die in 2023 van start gingen met een experimenteel clubconcept. Inmiddels is het concept verder ontwikkeld en is de organisatie vooral bezig met het maken van performances, waarbij geluid en electronische soundscapes geblend worden met fysiek spel, licht en decor. Na een succesvol eerste jaar, won Plettiepoes in december een Rotterdam Music Award voor Beste Clubavond. Wij waren benieuwd naar de huidige en toekomstige plannen van Plettiepoes en gingen in gesprek met de organisatie.