Music Support: HipFest op Scheveningen is terug

12646988_1015071301890399_3518601792733177231_nOp Goede Vrijdag 25 maart 2016 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen weer los: HipFest. Van 16.00 tot 02.30 uur barsten zes (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat in Den Haag wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van 27, hoofdzakelijk Haagse bands.

 

 

Locaties
De volgende (horeca)gelegenheden zijn festivalpodia op HipFest:

  1. Muziekcafé De Maatschappij – Keizerstraat 67
  2. Foodies – Keizerstraat 63
  3. Barby’s Bar – Keizerstraat 56
  4. Poppodium Saturnus – Keizerstraat 58
  5. Jorplace Hostel – Keizerstraat 296
  6. Meneer Chocola* – Keizerstraat 124

Programmering
De volledige programmering wordt in aanloop naar het festival bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van HipFest. Enkele namen geven wij alvast prijs: Supersonic Blues, Orange Fox, Bromley, Replayced, Apneu, Uncle Harry, St. Solaire, Rhinorino en Hallo Venray!

Extra informatie
Datum: vrijdag 25 maart
Locatie: Keizerstraat, Scheveningen
Aanvang: 16.00 uur
Entree: gratis
Facebookevent

Wil je op de hoogte blijven? Check dan deze website of like de Facebookpagina.

POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FCDit festival is mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support Zuid-Holland, Fonds1818, YMCA Muziekcentrum Scheveningen, Popfonds, Gemeente Den Haag/stadsdeel Scheveningen, Winkeliersvereniging Keizerstraat en de zes deelnemende horecagelegenheden.

Music Support: Festival ’t Collectief in Delft

cropped-headerfeb2Wanneer was de laatste keer dat je iemand in een bruidsjurk boterhammen met jam aan een waslijn zag hangen, feestte tussen de kunstinstallaties en je waadde door een doolhof van nieuwe ervaringen? Oh dat is ook zo! Waarschijnlijk was dat op ’t Collectief 2015! 

’t Collectief is een initiatief van studentenvereniging AEGEE-Delft. Het is een festival over ontdekking waar experimenteel gemixt wordt met absolute verbijstering. Geïnspireerd door het raarste Berlijnse underground feestje waar ze ooit zijn geweest, proberen ze een ongewone ervaring neer te zetten. Elke kamer heeft een eigen sfeer en elke artiest een andere stijl. Op ’t Collectief is er voor iedereen iets bekends en voor iedereen iets buitengewoons. Stap naar binnen in hun wereld en stel jezelf bloot aan de ontdekking, want je weet nooit wat je achter de volgende deur aantreft.

Benieuwd naar ’t Collectief 2016?
Dit jaar heeft het festival een nóg grotere selectie aan artiesten, bands, singer/songwriters en dj’s dan vorig jaar om jouw ervaring naar een hoger level te brengen.

Kunst:  Imke Zeinstra (performance) | Karlijn Scholtens (live painting)

Live muziek: HØUND | The Hague Blues Orchestra | The Bowties | Pijke de Grood | T.B. Florusse | Niet Wat Je Denkt | Pim Jacobs | Martin van der Schelling

DJ’s: Coen Roest | Struikrover | Jamaican Vibes

Extra informatie
Datum: zaterdag 18 maart
Locatie: Oude Delft 123, Delft
Aanvang: 21.00 uur
Entree: €8,- | voorverkoop
Facebookevent

Meer informatie vind je op de website van ’t Collectief.

POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FCFestival ’t Collectief wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support Zuid-Holland.