Meet The Pro #48: Finetune je releaseplan!

Zaterdag 10 juni staat er weer een nieuwe Meet The Pro sessie op de planning, Finetune je releaseplan! Tijdens deze 48e editie van Meet The Pro in WORM leer je meer over het finetunen van je releaseplan. Je nieuwe muziek is klaar en je staat op het punt om deze uit te brengen, maar  welke dingen moet je juist wel of niet doen bij het releasen ervan? Welke kanalen kun je het beste inzetten voor het promoten van je nieuwe single of ep? Hoe visualiseer je dit? Hoe ziet een goed releaseplan er nu eigenlijk uit? En hoe ervaart een nieuwe artiest dit proces zelf? Al je vragen worden beantwoord tijdens deze sessie!

Het panel voor deze sessie wordt binnenkort bekend gemaakt, dus houd de website en socials in de gaten!

Tickets:
Aanwezig zijn bij Meet The Pro #48: Finetune je releaseplan op zaterdag 10 juni in WORM? Koop dan snel je ticket en kom gezellig langs! De deuren gaan om 15:30 open. Tickets kosten 6 euro inclusief en zijn verkrijgbaar via deze link.

Meet The Pro:
Meet The Pro is gericht op het stimuleren van het cultureel ondernemerschap in de popsector. Er vinden meerdere Meet The Pro sessies per jaar plaats, georganiseerd door de Popunie op verschillende plekken in Rotterdam. Check ook de site om te zien welke onderwerpen er al zijn behandeld én lees alle verslagen van voorgaande sessies.

Extra info:

Meet The Pro#48: Finetune je release
Datum: zaterdag 10 juni 2023
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71, 3012 XA Rotterdam
Deur open: 15:30
Aanvang: 16:00 – 18:00
Tickets

Meer zoals dit

Vorm een band en treed op tijdens Pressure Cooker op 17 juni in de Kroepoekfabriek!

Op zaterdag 17 juni wordt De Kroepoekfabriek omgetoverd tot een ware snelkookpan tijdens Pressure Cooker! Dan gaan twintig muzikanten de uitdaging aan om vijf bands te vormen, met elkaar een nummer te schrijven en te componeren én worden de nummers opgevoerd aan het einde van de dag. Of het nu goed gelukt is of niet. Ben jij een muzikant of vocalist en ben je op zoek naar een band? Dan is dit traject iets voor jou!

Als iemand een instrument bespeelt of goed kan zingen is het natuurlijk enorm leuk als dat kunt delen met anderen. Maar het is lastig om mensen te vinden die, net als jij, een band willen vormen en daar serieus mee aan de slag willen gaan. Daarom is Pressure Cooker in het leven geroepen; Een dag van 16 uur waar je gelijkgestemden leert kennen, in de vorm van een speeddate een band vormt én met elkaar aan een nummer gaat werken. Tijdens deze dag staat er een team van coaches klaar om je hierbij te helpen. Zij ondersteunen o.a in band coaching en songwriting.

Voor deelname wordt er minimaal twee jaar ervaring gevraagd, dit met een mate van beheersing van je instrument die je in staat stelt mee te schrijven aan een nummer. Aan het einde van de dag voer je dit nummer op voor je vrienden en familie en ga je (hopelijk) de
deur uit met een kersverse band om je heen!

Pressure Cooker
Zaterdag 17 juni
Tijden: 08:00 – 00:00
Deelname kost €25,-
Meer info en aanmelden kan via de site van de Kroepoekfabriek.