De Bommelband gaat nieuw album opnemen

bommelband popunieDe Bommelband duikt zeer binnenkort de studio in. De band van frontman Arjan van Bommel gaat samen met producer Rikke Korswagen (Half Way Station) aan het werk voor een nieuw album. Het album wordt opgenomen in de eigen oefenruimte van de band. Producer Korswagen komt langs met zijn mobile studio om het nieuwe materiaal ‘zo live mogelijk’ vast te leggen.

Arjan van Bommel: “We zijn er een paar jaar uit geweest, maar inmiddels zijn we alweer een tijdje volop aan het optreden. De afgelopen maanden hebben we weer door heel Nederland getoerd en deden we flink wat radio optredens; van lokaal en regionaal tot nationaal (onder andere Radio Rijnmond en Radio 1). We voelen dat we weer zijn ingespeeld.”

Het laatste album van de band, In Mijn Hart, is alweer zo’n tien jaar oud. Het nieuwe album wordt dit najaar verwacht.

Opening Rotterdam Centraal Station
Zaterdagavond 15 maart jl. stond De Bommelband, zo trots als een pauw, te spelen tijdens de opening van het nieuwe Rotterdam Centraal Station. Dat ging dusdanig lekker dat de knoop direct werd doorgehakt. “Alles viel op z’n plaats, het is tijd voor een nieuw album!”, aldus Van Bommel

Foto opening Rotterdam Centraal Station / foto door: Laurens Morel

Videoclip voor Rotterdammers Sneak-E en Santios

Sneak-E Ft Santios Ik Zeg Niet Veel screen 1Battle MC Santios en producer Sneak-E zijn de samenwerking aangegaan en komen met hun eerste videoclip genaamd Ik Zeg Niet Veel. De video is gemaakt door Mingle Scope Media.

Dit is de eerste, maar zeker niet de laatste, wat we van deze samenwerking zullen zien. Er wordt namelijk hard gewerkt aan een ep genaamd Fuck Ons.

Bekijk de clip hier:

Sneak-E ft. Santios – Ik Zeg Niet Veel

Ook is Sneak-E met zijn project Beatbakkers nog op zoek naar beatmakers met talent voor de Beatbakkers Beattape. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie bezoek je de website van Sneak-E.