BoomDox Cypher met Diggy Dex op Schouwburgplein

boomdozxxKom 25 augustus kijken naar een optreden van Diggy Dex en de Sneakeria vol.1 release met Elise Dinfena, Geckus, RMB, MarryMarv en Maximus tijdens de BoomDox Cypher.

Doe zelf mee aan de BoomDox Cypher! Sta tegenover je favoriete rapper in de cypher die geopend wordt door Diggy Dex en beslis daarnaast mee welke deelnemer uit de Dropzone contest, Rudebeats, Ashes, JR de Regelneger, Mopperatchi of Kymer, een plek in de BoomDox festival van 22 september line-up verdient. De deelnemers hebben allemaal een filmpje opgenomen, welke hier te zien zijn.

Extra informatie
Datum: Zondag 25 augustus
Locatie: Schouwburgplein, Rotterdam
Aanvang: 14:00 uur (tot 18:00 uur)
Entree:gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Boomdox.

Geen Daden Maar Woorden Festival maakt eerste namen bekend

gdmwDe kaartverkoop voor het jaarlijkse Geen Daden Maar Woorden Festival in de Rotterdamse Schouwburg is gestart. En speciaal voor dit festival heeft Wilfried de Jong samen met Cok van Vuuren een filmische voorstelling met voordracht, elektrische gitaar en contrabas gemaakt. Komt dat zien en beleven!

De eerste namen zijn al bekend: Franca Treur komt vertellen over (en voorlezen uit!) haar nieuwe roman die in januari zal verschijnen. Schrijver, journalist en columnist Bert Wagendorp vertelt over de bijzonder ontstaansgeschiedenis van Ventoux. Herman Brusselmans leest voor uit zijn nieuwste boek De Qualastofont.

Jong talent Lize Spit won dit jaar Write Now! en leest voor uit eigen werk. En er zijn twee zeer bijzondere crossover-projecten: dichteres Tjitske Jansen treedt op samen met violist Jasper le Clercq en Marjolijn van Heemstra en het wereldberoemde Scapino Ballet Rotterdam laten woorden en dans elkaar versterken. Spinvis (met voltallige band!) sluit het festival groots af.

Geen Daden Maar Woorden Festival is een avondvullend event waarin de letteren centraal staan. Door de combinatie van literatuur met andere disciplines zoals muziek, film en dans – en natuurlijk een afterparty – geeft het gevoel van een avond uitgaan, maar dan vol cultuur. Het is één van de toonaangevende festivals in Nederland voor de hedendaagse literatuur, met edities in Den Bosch, Rotterdam en Utrecht.

Extra informatie
Datum:  Zaterdag 5 oktober
Locatie: Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein 25, Rotterdam
Aanvang: 19:30 uur / Zalen open: 19:00 uur
Entree: 17,50 euro / 15 euro (korting met CJP-pas, Studentenkaart, Rotterdampas)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Geen Daden Maar Woorden of de website van de Rotterdamse Schouwburg .