All Comes Down in het voorprogramma van Green Lizard

all comes down gprDe Rotterdamse rockband All Comes Down mag het voorprogramma doen van de grunge-rockers van Green Lizard. De show vindt plaats op vrijdag 6 december in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen.

Het afgelopen jaar heeft All Comes Down niets anders gedaan dan spelen, spelen, spelen. Dat heeft zich uitbetaald; de band is in de finale van de Grote Prijs van Rotterdam terecht gekomen en staat nu in het voorprogramma van Green Lizard. Dit jaar zal ook de langverwachte single nog uitkomen. De mix van stoner en rock sluit goed aan op de hoofdact Green Lizard.

De rockers van Green Lizard zijn er een aantal jaren tussenuit geweest. Ze hebben meerdere malen op Pinkpop gestaan, maar ook Lowlands, Sziget en de internationale Vans Warped Tour zijn niet onbespeeld gebleven. Dit is slechts een greep uit het succes van Green Lizard, totdat de band ermee stopte in 2008. Nu staan ze alweer een jaar op de planken en zijn ze klaar voor het volgende succes.

Extra informatie
Datum: vrijdag 6 december
Locatie: Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 21:00 uur / Zaal open: 20:30 uur
Entree: 10 euro (vvk) / 12 euro (deur)

Voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.

Foto: Bart Notermans

C.C. Grand presenteert debuut-ep in De Kroepoekfabriek

CCGrand_Artwork_V5_KFDe soulvolle Vlaardingse pop/rockband C.C. Grand presenteert op zaterdag 7 december een veelbelovend debuut op het podium van De Kroepoekfabriek.

De vier heren maken van de gelegenheid gebruik om van deze avond een bijzonder feestje te maken, waarbij ze hulp krijgen van een bont gezelschap van lokale muzikanten. En de band trakteert; wie een kaartje koopt, krijgt de ep cadeau.

C.C. Grand is singer/songwriter Corvin Keurhorst, begeleidt door gitarist Rutger van Houwelingen, bassist Casper van Hattum en drummer Stefan Bakker. Deze vrienden, afkomstig uit Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam, maken een sfeervolle mix van pop, soul en rock met de nodige Americana invloeden. Pure, rauwe nummers van eigen hand, waarbij vooral de krachtige, unieke stem van zanger Corvin indruk maakt. Een voorliefde voor een goede melodie vermengd met een sterke groove is daarbij een duidelijk kenmerk van de muziek van C.C. Grand. Interessant, talentvol en boeiend.

C.C. Grand credits Renee Hartog
Inmiddels bestaat de band bijna twee jaar, waarin al vele optredens in Vlaardingen en omstreken hebben plaatsgevonden, waaronder op het Zomerterras 2013. Nu zijn de mannen van C.C. Grand vastbesloten de rest van Nederland te veroveren. De aftrap voor deze muzikale reis wordt gegeven op zaterdagavond 7 december, tijdens de presentatie van de debuut-ep. Het wordt een bijzondere avond, waarbij de band hun repertoire live ten gehore brengt, maar niet alleen… Verschillende bevriende muzikanten uit de buurt zullen hun opwachting maken om dit feestje samen met C.C. Grand op het podium te vieren.

Erik Vandenberge (Crappydog)
Het voorprogramma van deze avond wordt verzorgd door de markante singer/songwriter Erik Vandenberge. Deze troubadour speelt meestal met zijn vaste begeleidingsband Crappydog, maar gaat voor een keertje solo. In zijn songs is de blues onmiskenbaar sterk aanwezig. Met zijn voeten in de Zeeuwse klei vastgezogen brengt hij zijn authentieke liedjes op fascinerende wijze, waarbij hij af en toe meer dan fantastisch gitaar speelt in de geest van Missippi John Hurt, Fred McDowell en Seasick Steve. Soms doet hij ook een beetje denken aan Stuurbaard Bakkebaard en Tom Waits.

Afterparty met Wax-E
Na de muziek van C.C. Grand is het nog lang geen tijd om naar huis of waar dan ook naartoe te gaan, want DJ Wax-E staat vervolgens garant voor een afterparty in stijl.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 7 december
Locatie: Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 21:00 uur / Zaal open: 20:30 uur
Entree: 5 euro (vvk), 7  euro (deurprijs)
In ruil voor je ticket, kun je op de avond zelf de gloednieuwe ep van C.C. Grand bemachtigen.

Voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.

Foto’s: Renee Hartog