Niet Poetsen Maar Lullen Podcast #2 | Ferry Alblas en Tracy Tchai

In de Popunie Podcast reeks Niet Poetsen Maar Lullen gaat muziekliefhebber Saar Gerssen met mensen uit de Rotterdamse muziekscene in gesprek over hun favoriete herinneringen, verhalen en memorabele momenten.

Welk moment tijdens een Rotterdams festival is iemand echt bijgebleven? Welke clubavond was fantastisch en waarom? Wat was het wildste concert wat ze hebben neergezet of hebben meegemaakt? Kortom, wat maakt de Rotterdamse muziekwereld nou zo bijzonder. Dit en meer hoor je in Niet Poetsen Maar Lullen!

In deze tweede aflevering gaat Saar in gesprek met muziekfotograaf en videomaker Ferry Alblas en Tracy Tchai, vocaliste en muzikant in bluesrock bands. Beide zijn muziekfanaat en actief in de Rotterdamse muziekscene, waar ze de juiste plekken weten voor een toffe band én een lekker biertje.

De beide vrienden weten genoeg leuke en gekke verhalen te vertellen. Ze vertellen o.a. over het starten van een avond in Bar³, de gemoedelijke sfeer van de stad, een Rotterdamse The Doors band en de ruige bands die spelen op plekken als Baroeg en Café Voorheen Voigt. De avond eindigt vervolgens in de Bonaparte om vervolgens met een kater op de bank naar The Amazing Stroopwafels te luisteren. Voor dit en meer over Ferry als fotograaf en het volgende avontuur van Tracy luister je de podcast!

Artwork cover: Puck Hofwegen
Fotografie cover: Ferry Alblas
Jingle: Niek Driesschen

Check alle podcasts van de Popunie op o.a. Spotify en Apple Podcast

Meer zoals dit

Releases juni 2021