Niet Poetsen Maar Lullen Podcast #1 | El Fatso

Welkom bij de nieuwe Popunie Podcast reeks Niet Poetsen Maar Lullen! In deze podcast serie gaat muziekliefhebber Saar Gerssen met mensen uit de Rotterdamse muziekscene in gesprek over hun favoriete herinneringen, verhalen en memorabele momenten.

Welk moment tijdens een Rotterdams festival is iemand echt bijgebleven? Welke clubavond was fantastisch en waarom? Wat was het wildste concert wat ze hebben neergezet of hebben meegemaakt? Kortom, wat maakt de Rotterdamse muziekwereld nou zo bijzonder. Dit en meer hoor je in Niet Poetsen Maar Lullen!

In de eerste aflevering van Niet Poetsen Maar Lullen gaat Saar in gesprek met twee leden van de, normaal vijf koppige, Rotterdamse band El Fatso; Juriaan van der Graaf (drums) en Tom Schreuder (gitaar/zang). De band maakt naar eigen zeggen Rock ‘N’ Roffa en is een aanrader als je bijvoorbeeld fan bent van Queens Of The Stone Age en Arctic Monkeys.

In deze podcast komt o.a. naar voren welke muzikanten een invloed hebben gehad op de sound van de band, de bijzondere connectie met het Eendracht Festival en waar nou die typerende hanenkop vandaan komt die in alle artwork en videoclips te zien is. Check de podcast hieronder!


El Fatso – Touch Base
 

In verband met de coronamaatregelen is deze eerste aflevering via videobellen opgenomen. Zodra het weer kan gaat Saar ook live in gesprek met mensen!

Artwork cover: Puck Hofwegen
Fotografie cover: Ferry Alblas
Jingle: Niek Driesschen

Check alle podcasts van de Popunie op o.a. Spotify en Apple Podcast

Meer zoals dit

Investeer In Talent: TESSA.

Allround artiest TESSA. is van plan om haar eerste ep uit te brengen. Haar missie is om jongeren liever naar zichzelf te laten kijken en verliefd te worden op de beste versie van jezelf. De eerste single en muziekvideo staan al op de planning, maar om het hele verhaal goed naar buiten te kunnen brengen heeft ze nu jullie hulp nodig!


GoFundMe
TESSA. heeft Muziektheater gestudeerd aan Codarts en gaat een overstap maken van theater naar de muziekindustrie. Ze is van plan om haar debuut-ep aan het eind van dit jaar uit te brengen. TESSA. heeft er het volgende over te vertellen:

”Mijn missie is om jongeren, en vooral jonge vrouwen, liever en anders naar zichzelf te laten kijken. Verliefd worden op de beste versie van jezelf. Dit in combinatie met actuele, rauwe en diepzinnige muziek met een lekkere beat eronder en good vibes. Daar is iedereen aan toe!”

Het bedrag dat met de campagne wordt opgehaald zal worden gebruikt voor het opnemen, het produceren en het uitbrengen van muziek (inclusief promotie) en voor het maken van de videoclip.
Check de GoFundMe-Pagina van TESSA. om te kijken hoe jij kan helpen!