Geef je op voor de Meet The Pro sessie: Hoe release ik mijn plaat?

IMG_5231De tweede Meet The Pro sessie van 2015 gaat over het uitbrengen van je plaat en vindt plaats op maandag 9 maart op het Popunie kantoor.

We gaan dieper in op het uitbrengen van je (eigen beheer) plaat. Wat zijn de valkuilen en hoe maak je bijvoorbeeld een tijdsplanning of krijg je aandacht? Hoe ziet een releaseplan eruit? We hebben de volgende professionals weten te strikken:

Fred van Kruiningvoorheen werkzaam bij zowel Universal als EMI Music en labelmanager van de Nederlandse vestiging van het indie label Caroline (oa. Chef’s Special, Bombay Bicycle Club en Elle Bandita). Was ook al eerder te zien in de sessie over publishing en labels.

Geert van de Velde, zanger, gitarist en producer van The Black Atlantic. Met The Black Atlantic bracht hij in eigen beheer een album uit en diverse EP’s, die wereldwijd duizenden keren werden gedownload. Ook heeft de band veel getourd in het buitenland, waaronder in China. In 2016 komt zijn nieuwe album uit.

Martijn Crama is bandmanager en docent, vanuit zijn bedrijf Music United. Hij heeft al meerdere releases begeleidt en zal deze avond het gesprek hosten.

Let op! Deze Meet The Pro sessie begint een half uur eerder dan normaal, dus om 19.30 u. Inloop vanaf 19.00 u.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!

Extra informatie
Datum: maandag 9 maart
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.00 u, start 19.30 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!

Deze maand in Rotonde: Fout Feest, Jack Friday en Krankzimmer

De Rotonde in Berkel en Rodenrijs heeft weer ongelofelijk veel gaafs op het programma staan! De komende weken staan bol van de gave feesten, optredens en events. Hier beneden zetten we ze even voor je op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen! 

KRANKzimmer wessel willemsenKrankzimmer
Vrijdag 20 februari het vervolg van wat misschien wel het tofste nieuwe feestconcept van de omgeving is: KRANK. Dit gloednieuwe techno, tech-house en deephouse event heeft in de Rotonde het perfecte onderdak gevonden.  Vrijdag 20 februari maakt KRANK voor de eerste van vele keren plaats voor een nieuwe artiest die in een huiskamersfeertje zal draaien. De KrankZimmer. Wessel Willemsen neemt de taak op zich!

 

jack FridayJack Friday
Een weekje later, op vrijdag de 27e gaan we als vanouds de maand afsluiten met Jack Friday! Het concept van whiskeyfabrikant Jack Daniel’s. Bestel je een Jack Daniel’s? Dan krijg je er een gratis cola bij + een lootje voor een prijs die elke paar maanden uitgereikt wordt. En laat de 27e nou net zo’n dag zijn. Aan het eind van de avond wordt de prijs uitgereikt aan de gelukkige winnaar! Zomaar een prijs is het zeker niet, het gaat hier namelijk om een gloednieuwe, limited edition Jack Daniel’s akoestische gitaar. Stiekem wil iedereen die wel hebben.


Fout FeestFout Feest

Maar daar houdt het nog niet op! De volgende dag, zaterdag 28 februari dus, staat er een klassiek Rotonde feest in de planning. Fout Feest! Als vanouds een van de leukste avonden van het jaar. Met alle foute nummers die je nog kent van vroeger (ookal zou je ze soms het liefst vergeten). Één keer per jaar zetten we alle schaamte opzij en dansen en zingen we tot de kleine uurtjes op al die foute hits!

Hadden we al vermeld dat entree voor al deze evenementen gratis is? Bij deze dan!
Voor meer informatie kijk je op deze Facebook-pagina van Rotonde.