Rotterdamse track van het jaar

Wat vind jij de beste Rotterdamse track van 2021? Breng nu je stem uit!

Je kunt niet meer stemmen.

Wat vind jij de beste Rotterdamse track van 2021?

Rotterdams album van het jaar (powered by 3voor12 Rotterdam)

Wat vind jij het beste Rotterdamse album van 2021? Breng nu je stem uit!

Je kunt niet meer stemmen.

Wat vind jij het beste Rotterdamse album van 2021?

De Belofte

Wat vind jij de Rotterdamse belofte van 2021? Breng nu je stem uit!

Je kunt niet meer stemmen.

Welke act is volgens jou de Rotterdamse Belofte van 2021?

Beste Podium

Wat vind jij het beste Rotterdamse podium van 2021? Breng nu je stem uit!

Je kunt niet meer stemmen.

Wat vind jij het beste Rotterdamse podium van 2021?

Beste Festival

Wat vind jij het beste Rotterdamse festival van 2021? Breng nu je stem uit!

Je kunt niet meer stemmen.

Wat is je favoriete Rotterdamse festival van 2021?

Stimuleringsprijs

 • Visions Of Chapter 3 - Rats on Rafts
  Visions Of Chapter 3 is een interdisciplinaire muziekfilm rond het laatste album Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths dat begin dit jaar uitkwam. Bij Visions Of Chapter 3 komen film, visuals, theater en dans samen om een unieke setting te creëren. De film werd wereldwijd vertoond en het nieuwe Rats on Rafts album werd op divers locaties in het land in zijn geheel live gespeeld met daarbij film, visuals, theater en dans.
 • Levels Music League
  Levels is een educatieplatform voor urban muziek in Rotterdam wat zich richt op talent, ontwikkeling, produceren en programmeren. Muziek is een sport en de Levels Music League (LML) is de muziekcompetitie waarbij de stijlen samenkomen. Zes teams die zich van hun beste kant laten zien en doormiddel van passie, strijd en samenwerking vechten voor het kampioenschap.
 • Jacco Weener
  Jacco Weener is artiest, kunstenaar, muzikant, performer, organisator en nog heel veel meer. Hij komt altijd origineel en verrassend uit de hoek en initieert en organiseert tal van uiteenlopende projecten verspreid over de stad. Activiteiten o.a. Cantos Deus, Hi-NRG Festival, ‘t-Otje en Attent.
 • Vocalsz
  Vocalsz is een organisatie die (jong) zangtalent helpt om zich te ontwikkelen tot potentieel succesvol artiest door middel van workshops en optredens. Ze opereren tevens als tussenpersoon tussen het zangtalent en de venues. En daarnaast organiseren ze zelf tal van events voor jong talent verspreid over de stad. Activiteiten o.a. Vocalsz MusicLab en Rotterdam Viert De Zomer.
 • Frankie Dros
  Frankie Dros is dj, promotor, ondernemer en festivalorganisator die met zijn innovatieve ideeën al jaren bijdraagt aan een bruisende stad. Activiteiten o.a. Nino&Frankie, Contra, Blijdorp Festival en de Containerbar serie.
 • GÂRDEN
  GARDEN is het nieuwe live music discovery muziekplatform in Rotterdam, sinds kort gevestigd in De HBS. Dit online stream initiatief is het geesteskind van Arjen van der Straaten die eerder zijn sporen verdiende als oprichter van MusicFromNL.
 • De Nieuwe Lichting Writerscamp
  Door alle corona-annuleringen zijn ze bij De Nieuwe Lichting terug naar de tekentafel gegaan om een alternatief te bedenken. Zo is een schrijverskamp ontstaan waarbij met ‘Rotterdams finest’ een album, tour en sicke docu zijn gemaakt. Een creatief alternatief met opkomende Rotterdamse artiesten.
 • Cult North
  Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op ‘passie-ontwikkeling’ onder de jonge bewoners van Rotterdam-Noord. Inmiddels gehuisvest in een boogje op de Insulindestraat ontwikkelt Sammie Sedano met zijn kompanen tal van inspirerende muziek gerelateerde projecten om jong talent een kans te bieden.
 • Productiehuis FLOW
  Droom, creëer en beleef. Dat is het motto van Productiehuis FLOW. FLOW is een jong, dynamisch en een cultureel divers productiehuis gevestigd in Rotterdam-Zuid. Onder de bezielende leiding van boegbeeld YMP aka Mich Simon worden tal van projecten geïnitieerd en ondersteund, waaronder FLOW Unplugged en het Get Loose Festival.
Welk initiatief verdient volgens jou de Rotterdamse stimuleringsprijs 2021? Breng nu je stem uit!

Je kunt niet meer stemmen.

Wie verdient volgens jou de Stimuleringsprijs 2021?