Geef je op voor de Meet The Pro sessie: Manage Je band!

IMG_5442De derde Meet The Pro sessie van 2015 gaat over het managen van je band en vindt plaats op dinsdag 30 juni op het Popunie kantoor.

We gaan dieper in op het (zelf) managen van je band. Hoe zorg je dat de neuzen dezelfde kant op staan, hoe kan je taken verdelen, hoe maak je een lange termijn planning etc. En ook: wanneer heb je eigenlijk een manager nodig?

We hebben de volgende professionals weten te strikken:

Frank Kimenai is een veelzijdige muziekprofessional die al zo’n twintig jaar meedraait in muziekwereld. Zo werkte hij als programmeur bij Poppodium 013 en runt hij tegenwoordig het boekingskantoor Lexicon Bookings en het managementkantoor Tin Ear Management. Hij werkt samen met acts als Traumahelikopter, Afterpartees, Maison du Malheur en The Silverfaces.

Matthijs Boom timmert sinds 2009 aan de weg als artiesten manager. Hij helpt bands met de strategie, administratie, planning en promotie. Eerder werkte hij al bij Excelsior en Double Vee Concerts. Momenteel managet hij Dotan en Rachèl Louise.

Martijn Crama is bandmanager en docent, vanuit zijn bedrijf Music United. Hij heeft al meerdere bands gemanaged en zal deze avond het gesprek weer hosten.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina!

Extra informatie
Datum: dinsdag 30 juni
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!

Popunie Live presenteert Marutyri in BIRD

Marutyri-webOp donderdag 25 juni vindt de zesde editie plaats van Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer Marutyri op het programma staan. 

Acht Rotterdamse vrienden deelden een passie voor fusion- en jazzmuziek en besloten daar iets mee te doen: de band Marutyri was geboren.

Alle acht heren hebben met zowel nationale als internationale artiesten gespeeld. Het heeft hen geïnspireerd om zelf hun eigen stijlen door elkaar te gooien. Het resultaat is een mix van funk, fusion, jazz en r&b.

Extra informatie
Datum: donderdag 25 juni
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26-28
Aanvang: 22 uur
Entree: gratis

Bekijk het event op de site van BIRD of het Facebookevent.