Canadese Mark Lenover releast op Brandy Alexander Recordings

10393572_415769615239067_4164982672859373611_nOp 18 december verschijnt het eerste Europese album van de Canadese singer/songwriter Mark Lenover op het Rotterdamse platenlabel Brandy Alexander Recordings.

Het album, getiteld The Trail’s Gone Cold, telt twaalf donkere en elektronisch georiënteerde popsongs die niet eerder op plaat zijn verschenen. Lenover is voornamelijk bekend in Amerika waar hij met zijn soundtrackwerk voor Hollywoodproducties veel bewondering oogstte. Hij maakte onder andere muziek voor de film The Banshee Chapter (2013) met Ted Levine (The Silence Of The Lambs) en Katia Winter (Dexter).

 

MarkUit deze film komt ook zijn culthit The Girl In The Window. Intensief contact tussen Brandy Alexander en Mark Lenover resulteerde uiteindelijk in een unieke samenwerking tussen de gevestigde Hollywoodmuzikant en het onafhankelijke Rotterdamse platenlabel Brandy Alexander Recordings, die tevens de laatste release van de Rotterdamse cultband The Bullfight (La Chasse, 2015) op zijn palmares heeft staan.

 

 
Kijk voor meer informatie op de website of Facebook van Brandy Alexander Recordings.

YMP vertelt zijn levensverhaal in Studio de Bakkerij

veni vidi viciOp 11 november in Studio de Bakkerij, speelt Y.M.P. zijn show Veni Vidi Vici. In deze onemanshow neemt Y.M.P het publiek mee door zijn levensverhaal in een spectaculaire mix van spoken word, cabaret, stand up comedy en theater. 

Na de start van de tour in Groningen, gevolgd door Delft speelt Y.M.P zijn onemanshow woensdag 11 november om 20.00 uur in Rotterdam, in Studio de Bakkerij. Dit is de laatste keer, tot mei 2016, dat deze show in Rotterdam te zien is. Op het podium verteld Y.M.P alles over zijn leven, van zijn vaderfiguren tot de liefde, van onzekerheden tot mogelijkheden.

Op goed geluk de voorstelling in
Voor het voorprogramma neemt Y.M.P zijn crew mee. Sharif Noël, Marvin Gomes en Bjorn Romy spelen een stuk uit hun voorstelling Perfect Verleden. Onder de naam Bonne Chance maken deze multitalenten grensverleggende voorstellingen. Perfect Verleden gaat over nostalgie, opvoeding en de gouden gulden tijd. De verbinding tussen jong en oud, Nederlander en medelander.

Extra informatie
Datum: woensdag 11 november 2015
Locatie: Studio de Bakkerij, Bergweg 283
Aanvang: 20.00 uur
Entree: €10,- vvk